Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dhelpra e Korbi

Një  ditë një dhelpër e uritur pa një korb në një degë druri.Korbi kishte në gojë një copë djathë.Dhelprës iu tek t'ia marrë.Por qysh ? Në dru nuk mund të ngjitej.

   Pasi mendoi pak, shkoi nën dru dhe, duke e shikuar korbin, tha:

 - Mirëmëngjesi, i nderuari Korb ! Sa shpend i bukur që je! Më kanë thënë se edhe zërin e ke shumë të bukur.Dëshiroj të të dëgjoj duke kënduar.

  Korbit i erdhi mirë për këto fjalë lavdëruese.Hapi gojën për të kënduar, por copa e djathit i ra në tokë.

Dhelpra kërceu dhe e rrëmbeu djathin menjëherë.

Shkoi në pyll dhe e hëngri duke qeshur.      

dhelpra dhe korbi perralleza,perralla, dhelpna dhe korbi,dhelpera dhe korbi,dhelpra
Një  ditë një dhelpër e uritur pa një korb në një degë druri.Korbi kishte në gojë një copë djathë.Dhelprës iu tek t'ia marrë.Por qysh ? Në dru nuk mund të ngjitej.

   Pasi mendoi pak, shkoi nën dru dhe, duke e shikuar korbin, tha:

 - Mirëmëngjesi, i nderuari Korb ! Sa shpend i bukur që je! Më kanë thënë se edhe zërin e ke shumë të bukur.Dëshiroj të të dëgjoj duke kënduar.

  Korbit i erdhi mirë për këto fjalë lavdëruese.Hapi gojën për të kënduar, por copa e djathit i ra në tokë.

Dhelpra kërceu dhe e rrëmbeu djathin menjëherë.

Shkoi në pyll dhe e hëngri duke qeshur.      

dhelpra dhe korbi perralleza,perralla, dhelpna dhe korbi,dhelpera dhe korbi,dhelpra
loading...

Related Posts :



Namazi

Syzat