Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë percepcionet ?


Çka janë percepcionet ?

Percepcionet janë funksione psiqike me të cilat arrihet njohja e informatave, objekteve si tërësi dhe njohja e vlerës së këtyre objekteve gjatë përdorimit të tyre.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,percepcioni,percepcionet,perceptim,perceptimi,perceptimet,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat