Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është Wikipedia ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Çka është Wikipedia ?

Wikipedia është faqe me përmabjtje enciklopedike.

Çdokush mund të redaktoj dhe të kontriboj në të.

Themeluesi i Wikipedia është Jimmy Wales.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,Wikipedia,wikipedia,vikipedia,kush e themeloi Wikipedian,themeluesi,krijuesi

       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •