Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është hemiplegjia dhe pse paraqitet ?

Çka është hemiplegjia dhe pse paraqitet ?

Paraliza e këmbës dhe dorës së njërës anë të trupit quhet hemiplegji, ndërsa paraqitet për shkak të dëmtimit të neuronit të sipërm motorik kontralateral.

Fizpatologji pytje dhe pergjigje,fiziologji patologjike pytje,test,provim,provi nga fiziologjia patologjike,te dhena themelore,te dhena te reduktuara, pytje pergjigjje fiziologjia patologjike,Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi, paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin,cfare do te thote fjala,hemiplegjia,hemiplegjite,kur paraqitet,kur shfaqet,etiologjia,shkaktaret,demtimi,kush demtohet tek hemiplegjite,hemiplegji
Çka është hemiplegjia dhe pse paraqitet ?

Paraliza e këmbës dhe dorës së njërës anë të trupit quhet hemiplegji, ndërsa paraqitet për shkak të dëmtimit të neuronit të sipërm motorik kontralateral.

Fizpatologji pytje dhe pergjigje,fiziologji patologjike pytje,test,provim,provi nga fiziologjia patologjike,te dhena themelore,te dhena te reduktuara, pytje pergjigjje fiziologjia patologjike,Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi, paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin,cfare do te thote fjala,hemiplegjia,hemiplegjite,kur paraqitet,kur shfaqet,etiologjia,shkaktaret,demtimi,kush demtohet tek hemiplegjite,hemiplegji
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi