Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është ekskretimi?

Çka është ekskretimi?

Ekskretimi është procesi nëpërmjet të cilit trupi çlirohet nga materialet e panevojshme që prodhohen gjatë tretjes dhe metabolizmit.

Fiziologjia, fiziologjia e njeriut,fiziologji te dhena,pytje, pergjigje, fiziologjia mjekesore test,teste, fiziologji, Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,ekskretim,ekskreton,ekskretimi shqip,cka eshte ekskretimi,ekskretoj

 

Çka është ekskretimi?

Ekskretimi është procesi nëpërmjet të cilit trupi çlirohet nga materialet e panevojshme që prodhohen gjatë tretjes dhe metabolizmit.

Fiziologjia, fiziologjia e njeriut,fiziologji te dhena,pytje, pergjigje, fiziologjia mjekesore test,teste, fiziologji, Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,ekskretim,ekskreton,ekskretimi shqip,cka eshte ekskretimi,ekskretoj

 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat