Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është eklampsia ?


Eklampsia është situatë e rrezikshme gjatë të cilës gruaja shtatzënë zhvillon edema, hipertension, proteinuri dhe konvulzione;më parë quhej toksemia e barrës.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,eklampsia,eklampsia, eklampsite,eklampsija


Eklampsia është situatë e rrezikshme gjatë të cilës gruaja shtatzënë zhvillon edema, hipertension, proteinuri dhe konvulzione;më parë quhej toksemia e barrës.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,eklampsia,eklampsia, eklampsite,eklampsija

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat