Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është dhimbja ?

 Çka është dhimbja ?

Dhimbja paraqet përjetim senzorik i cili sipas kuptimit klasik paraqet pjesën e mekanizimit mbrojtës të organizmit i cili na paralajmëron në dëmtimin kërcënues të indit që të pengoj krijimin e dëmtimit edhe më të madh dhe të krijoj kushte të përshtatshme për mjekimin e indit.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,dhimbja,dhimbje,dhimbjet,dhëmbja,dhëmbjet

 Çka është dhimbja ?

Dhimbja paraqet përjetim senzorik i cili sipas kuptimit klasik paraqet pjesën e mekanizimit mbrojtës të organizmit i cili na paralajmëron në dëmtimin kërcënues të indit që të pengoj krijimin e dëmtimit edhe më të madh dhe të krijoj kushte të përshtatshme për mjekimin e indit.


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,dhimbja,dhimbje,dhimbjet,dhëmbja,dhëmbjet

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat