Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është akromegalia ?

Çka është akromegalia ?

Akromegalia është sëmundje që shkaktohet nga çrregullimi i funksionit të lobit të përparëm të hipofizës dhe karakterizohet nga një rritje e madhe e kockave,gjymtyrëve, të hundës, të nofullave.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,akromegalia,akromegali,akromegalia,akromegalite

Çka është akromegalia ?

Akromegalia është sëmundje që shkaktohet nga çrregullimi i funksionit të lobit të përparëm të hipofizës dhe karakterizohet nga një rritje e madhe e kockave,gjymtyrëve, të hundës, të nofullave.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,akromegalia,akromegali,akromegalia,akromegalite

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi