Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është akrocianoza ?

Çka është akrocianoza ?

Akrocianoza është cianozë ë gjymtyrëve, gjendje në të cilën duart dhe këmbët ftohen,mavijosen dhe marrin një ngjyrë blu(cianotike).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,akrocianoza,akrocianoze,cianoza,akrocianozat

Çka është akrocianoza ?

Akrocianoza është cianozë ë gjymtyrëve, gjendje në të cilën duart dhe këmbët ftohen,mavijosen dhe marrin një ngjyrë blu(cianotike).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,akrocianoza,akrocianoze,cianoza,akrocianozat

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi