Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është lumi më i gjatë në Kosovë ?

Drini i Bardhë është lumi më i gjatë i trojeve shqiptare më 285 km. 

Ai derdhet në Detin Adriatik. 

Afër qytetit të Kukësit bashkohet me dy degët kryesore të tij: Drinit të Bardhë që buron afër Pejës- Kosovë dhe Drinit të Zi që buron në Shën Naum-Maqedoni. 

Drini është lumi më i madh në gjithë pjesën perëndimore te Ballkanit.


cili eshte lumi me i gjate ne Kosove, ne trojet shqiptare, sa kilometra i ka drini i bardhe, ku buron drini i bardhe, ku buron drini i zi, ku derdhet drini i Bardhe,
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie