Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat janë organet limfoide primare ?

1.Organet limfoide primare janë:
Ø 
Palca kockore
Ø 
Timusi
Ø 
Bursa fabrici - analogu 
 
 
organet limfoide primare,organet limfoide paresore,cilat jane organet limfoide primare, organet primare shqip
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie