Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat janë mprehtësitë e ulura të shikimit që mund të korigjohen me syza ?

Mprehtësitë e ulura të shikimit që mund të korigjohen me syza janë: 

Shkurtëpamësia (myopia), 

Largëpamësia (hypermetropia), 

Largëpamësia e moshës(presbyopia).

Cilat janë mprehtësitë e ulura të shikimit që mund të korigjohen me syza ?, mprehtesite e ulura te shikimit qe korigjohen me syza
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie