Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat barna jepen për premedikim për të zvogluar aciditetin e lëngut gastrik ?

 Cilat barna jepen për premedikim për të zvogluar aciditetin e lëngut gastrik ?


Në premedikim për të zvogluar aciditetin e lëngut gastik mund të jepen antacidet apo antagonistët e H2 receptorëve.

premedikimi i aciditetit te lukthit,lukthi,aciditeti i lukthit,predekimi,barnat per premedikim te aciditetit te lukthit, parandalimi i ucleres se lukthit,ulcera e lukthit parndalimi,cka jepen,cilet barna jepen per premedikim te aciditetit te lukthit,lengu gastrik premedikimi,
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie