Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është neurologu ?

Neurologu është mjek i specializuar në studimin e funksionit të sistemit nervor dhe të çrregullimeve të këtij sistemi.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,neurologu,neurolog,neurologet,

Neurologu është mjek i specializuar në studimin e funksionit të sistemit nervor dhe të çrregullimeve të këtij sistemi.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,neurologu,neurolog,neurologet,

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat