Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Terapia me lëngje e sëmundjes së sheqerit apo diabetit

Kombinimet e lëngjeve të dobishme për stabilizimin e niveleve të sheqerit në gjak përfshijnë një larmi të perimeve. 

Kombinimi i selino + kastravec + majdanoz + fasule bishtajë + lakërishtë = është një kombinim i shkëlqyer. 

Provo ndonjë nga kombinimet e mëposhtme, madje eksperimento edhe vetë, duke pasur parsysh që kryesore është që të përdorësh kryesisht perime, dhe të përdorësh vetëm sasi minimale të karrotave ose mollëve për të ëmbëltuar lëngun tuaj. 

Provo kombinimet në vijim: selino + majdanoz + spinaq. 

Marule + spinaq + dy karrota. Kastravec + selino + chard. 

Pini një gotë me ndonjë nga kombinimet e mësipërme një apo dy herë në ditë. 

Shijoini si një meze të lehtë në mes të ditës, apo me një pjesë të vogël të bajameve të njoma.

 

lengjet dhe diabeti,trajtimi i diabetit me lengje,lengjet dhe diabeti,diabeti dhe lengu
Kombinimet e lëngjeve të dobishme për stabilizimin e niveleve të sheqerit në gjak përfshijnë një larmi të perimeve. 

Kombinimi i selino + kastravec + majdanoz + fasule bishtajë + lakërishtë = është një kombinim i shkëlqyer. 

Provo ndonjë nga kombinimet e mëposhtme, madje eksperimento edhe vetë, duke pasur parsysh që kryesore është që të përdorësh kryesisht perime, dhe të përdorësh vetëm sasi minimale të karrotave ose mollëve për të ëmbëltuar lëngun tuaj. 

Provo kombinimet në vijim: selino + majdanoz + spinaq. 

Marule + spinaq + dy karrota. Kastravec + selino + chard. 

Pini një gotë me ndonjë nga kombinimet e mësipërme një apo dy herë në ditë. 

Shijoini si një meze të lehtë në mes të ditës, apo me një pjesë të vogël të bajameve të njoma.

 

lengjet dhe diabeti,trajtimi i diabetit me lengje,lengjet dhe diabeti,diabeti dhe lengu
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat