Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Tensioni i ulët i gjakut


Tensioni i ulët i gjakut është një dukuri joshqetësuese dhe zakonisht është normale dhe kalimtare. 

Shkaku kryesor për uljen e tensionit te gjakut është zakonisht marrja e disa medikamenteve siç janë ato për uljen e tensionit te larte, ushqimi i keq që çon në varfërimin e gjakut (anemi), prekja nga disa lloj sëmundjesh të tjera si diarrea, hemoragjitë , etj.


Lexo edhe:Tensioni i lartë i gjakut


Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie