Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si të jetosh i lumtur?

Jeto me familjen mesatar mes butëesisë dhe ashpërsisë.
 

Jeto me njerëzit mesatar mes izolimit dhe përzierjes.
 

Jeto me vllezërit mesatar mes shakasë dhe seriozitetit.
 

Jeto me nxënësit mesatar mes respektit dhe thjeshtësisë.
 

Jeto me fëmijët mesatar mes rreptësisë dhe mëshirës.
 

Jeto me sunduesit mesatar mes distancimit dhe afrimit.
 

Jeto me barkun mesatar mes urisë dhe ngopjes.
 

Jeto me trupin mesatar mes lodhjes dhe rehatisë.
 

Jeto me nefsin tënd mesatar mes privimit dhe dhurimit.
 

Jeto me Zotin tënd mesatar mes frikës dhe shpresës.

Përshtati: Valdet KamberiBurimi :www.facebook.com/MjeksiaIslame


Lumturia,jeto i lumtur,si te jetoj i lumtur,gjetja e lumturise,lumturia shqip,lumturi shqip,si te jetoj i lumtur shqip 
Jeto me familjen mesatar mes butëesisë dhe ashpërsisë.
 

Jeto me njerëzit mesatar mes izolimit dhe përzierjes.
 

Jeto me vllezërit mesatar mes shakasë dhe seriozitetit.
 

Jeto me nxënësit mesatar mes respektit dhe thjeshtësisë.
 

Jeto me fëmijët mesatar mes rreptësisë dhe mëshirës.
 

Jeto me sunduesit mesatar mes distancimit dhe afrimit.
 

Jeto me barkun mesatar mes urisë dhe ngopjes.
 

Jeto me trupin mesatar mes lodhjes dhe rehatisë.
 

Jeto me nefsin tënd mesatar mes privimit dhe dhurimit.
 

Jeto me Zotin tënd mesatar mes frikës dhe shpresës.

Përshtati: Valdet KamberiBurimi :www.facebook.com/MjeksiaIslame


Lumturia,jeto i lumtur,si te jetoj i lumtur,gjetja e lumturise,lumturia shqip,lumturi shqip,si te jetoj i lumtur shqip 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat