Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Selinoja, lakra kineze dhe shëndeti

Selinoja, lakra kineze,lakra

Selinoja, lakra kineze kanë formën e kockave dhe në fakt forcojnë kockat dhe shëndetin e tyre. 

Kockat përmbajne 23% natrium po aq sa eshe këto perime që kemi cekur.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.Selinoja, lakra kineze,lakra

Selinoja, lakra kineze kanë formën e kockave dhe në fakt forcojnë kockat dhe shëndetin e tyre. 

Kockat përmbajne 23% natrium po aq sa eshe këto perime që kemi cekur.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.loading...

Related Posts :Syzat

Namazi