Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Portokalli , grejpfruti dhe shëndeti

   Portokalli , grejpfruti  dhe shëndeti,grejfrut shqip,grejfruti mjekesi

Portokalli, grejpfruti kanë formën e gjinjëve. 

Andaj konsumimi i tyre tek gratë e avansojnë shëndetin e grave dhe zhvillimin e këtyre organeve. 

Këto fryte e ndihmojnë qarkullimin e limfës nëpër gjinjë.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


 


Portokalli , grejpfruti  dhe shëndeti,grejfrut shqip,grejfruti mjekesi
   Portokalli , grejpfruti  dhe shëndeti,grejfrut shqip,grejfruti mjekesi

Portokalli, grejpfruti kanë formën e gjinjëve. 

Andaj konsumimi i tyre tek gratë e avansojnë shëndetin e grave dhe zhvillimin e këtyre organeve. 

Këto fryte e ndihmojnë qarkullimin e limfës nëpër gjinjë.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


 


Portokalli , grejpfruti  dhe shëndeti,grejfrut shqip,grejfruti mjekesi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat