Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Komenti i poezisë ''Albatrosi'' - Sharl Bodler

Albatrosi,albatrosi analize,poezia albatrosi, analiza e poezise albatrosi,albatrosi analize letrare, analize per poezine albatrosi,poezia albatrosi koment,koment per vjershen albatrosi,sharl bodler albatrosi,albatrosi Sharl Bodler,Sharl Bodler albatrosi
AlbatrosiPoezia ''Albatrosi'' është krijuar nga një udhëtim në Indi,me çka është mahnitur nga shpendi i detit albatrosi.

Me anë të metaforëve, poeti përmes albatrosit gjegjësisht fatit të shpendit krenar e të lirë.


Të kapur nga marinarët(detarët) ku në kovertën e anijes e përdorin për humor e argëtim,e simbolizon edhe krenarinë dhe tragjedinë e vet ndaj shoqërisë, e cila nuk e pranon, e ngatërron dhe e ngujon poetinNese doni koment pak me te zgjeruar rreth poezise klikoni mbi titullin albatrosi 


Postime të ngjashme:

Koment për poezinë Albatrosi - Sharl Bodler

Albatrosi - Sharl Bodler


Albatrosi,albatrosi analize,poezia albatrosi, analiza e poezise albatrosi,albatrosi analize letrare, analize per poezine albatrosi,poezia albatrosi koment,koment per vjershen albatrosi,sharl bodler albatrosi,albatrosi Sharl Bodler,Sharl Bodler albatrosi 
loading...
Albatrosi,albatrosi analize,poezia albatrosi, analiza e poezise albatrosi,albatrosi analize letrare, analize per poezine albatrosi,poezia albatrosi koment,koment per vjershen albatrosi,sharl bodler albatrosi,albatrosi Sharl Bodler,Sharl Bodler albatrosi
AlbatrosiPoezia ''Albatrosi'' është krijuar nga një udhëtim në Indi,me çka është mahnitur nga shpendi i detit albatrosi.

Me anë të metaforëve, poeti përmes albatrosit gjegjësisht fatit të shpendit krenar e të lirë.


Të kapur nga marinarët(detarët) ku në kovertën e anijes e përdorin për humor e argëtim,e simbolizon edhe krenarinë dhe tragjedinë e vet ndaj shoqërisë, e cila nuk e pranon, e ngatërron dhe e ngujon poetinNese doni koment pak me te zgjeruar rreth poezise klikoni mbi titullin albatrosi 


Postime të ngjashme:

Koment për poezinë Albatrosi - Sharl Bodler

Albatrosi - Sharl Bodler


Albatrosi,albatrosi analize,poezia albatrosi, analiza e poezise albatrosi,albatrosi analize letrare, analize per poezine albatrosi,poezia albatrosi koment,koment per vjershen albatrosi,sharl bodler albatrosi,albatrosi Sharl Bodler,Sharl Bodler albatrosi 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat