Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Poema Liria nga Ndre Mjeda -kritikë apo analizë letrare

Shkruar më 1901,përfunduar më 1911 dhe botuar më 1937(në kohën më aktuale të lirisë së popullit shqiptarë). 

Tema:Domosdoshmëria e lirisë për popullin shqiptar.

Tema e tillë shtrohet në mënyrë asociative ngase flet për lirinë që fituan amerikanët të udhëhequr nga Xh.Uashingtoni luftë kjo me kolonizatorët anglez dhe këtu asocon me luftën që duhet ta fitojnë me forcë edhe shqiptarët. 


Nëse doni analiza letrare të veprave tjera kliko mbi analiza letrare 

Poema Liria nga Ndre Mjeda -kritikë apo analizë letrare,Poema liria analiza,Analiza e pomes liria,Liria analize,poema liria analize letrare,analiza letrare shqip,poema analiza,analiza per poema,poema shqip,analiza
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie