Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Patatet e ëmbëla dhe shëndeti

 shendeti,patatet e embla

Patatet e ëmbëla kanë formën e pankreasit i cili prodhon insulinën. 

Dhe në të vertetë patatet e ëmbëla balancojnë dhe rregullojnë indeksin apo vlerën e glukozës apo sheqerit në gjak.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


 shendeti,patatet e embla

Patatet e ëmbëla kanë formën e pankreasit i cili prodhon insulinën. 

Dhe në të vertetë patatet e ëmbëla balancojnë dhe rregullojnë indeksin apo vlerën e glukozës apo sheqerit në gjak.

Pra, "E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?"
(Kur'ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat