Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kure per sherimin e Diabetit !!!

Kreu i shtëpisë së gjyqit (Tabukut) në Mbretërinë e Arabisë Saudite ka gjetur shërimin për sëmundjen e diabetit (sëmundjen e sheqerit). Pas një prove klinike, ajo ishte e suksesshme, Lavdi i takon Allahut.

Kreu i gjykatës së Tabukut, vëllai Salih Muhamed et-Tuexhri, ka gjetur kurën për diabetin, nga i cili vuajnë kaq shumë njerëz, veçanërisht të moshuarit, burra dhe gra.

Ai përmendi se i morri shumë prova dhe punë të vështirë , dhe me lejen e Allahut ai gjeti mënyrën më të mirë për trajtimin e kësaj sëmundje.

Përbërësit:

1. 100 gr. grurë i plotë (Burr)
2. 100 gr. (Leban Murr)
3. 100 gr. elb (Sha’ir)
4. 100 gr. fara te zeza (Haba Suda)

Përgatitja:
Përziej të gjithë përbërësit me 5 gota ujë. Nxeje përbërjen deri sa të vlojë. Leje përbërjen të vlojë për 10 minuta. Leje përbërjen të qëndrojë deri sa të ftohet. Shtrydhe përbërjen nga të gjitha papastërtitë dhe ruaje lëngun e pastër në diçka të qelqtë (xhamit).

Përdorimi:
Personi i sëmurë fillon ta pijë këtë lëng në sasi prej një filxhani të kafes ekspreso, çdo mëngjes, para ushqimit, në stomak të zbrazët, për shtatë ditë të njëpasnjëshme. Pas kësaj jave, ai/ajo e ndërron metodën. Ai/ajo fillon ta pijë nga një filxhan të njëjtë, çdo të dytën ditë, edhe për një javë tjetër. Pas kësaj, personi e ndërpret tërësisht përdorimin e përbërjes. Që andej e tutje personi mund të hajë çfarë të dojë nga ajo që nuk i ishte lejuar para mjekimit dhe të mos ketë frikë in sha Allah.

Vëllai, Allahu e shpërbleftë, uron që Allahu i Madhërishëm t’i bëjë dobi atyre që u arrin lajmi për këtë mjekim, të cilën ai e sheh si obligim / uaxhib mbi ne ta shpërndajmë ndër njerëz.

Shpresojmë që çdonjëri, të cilit i arrin kjo këshillë, ta printojë, fotokopjojë, dhe ta shpërndajë atë në mesin e myslimanëve, dhe shpërblimi i Allahut do të jetë për të in sha Allah. Mos harroni të bëni dua për ne, Lavdi i takon Allahut, përmes së cilit përsosen veprat e mira.
   Burimi :www.facebook.com/MjeksiaIslamesherimi i diabetit,diabeti sherimi,recete per sherimin e diabetit,diabeti sherim,largimi i diabetit,a sherohet diabeti,diabeti sherim,largimi diabet,diabeti kurimi,kurimi nga diabeti,diabeti kurim


Kreu i shtëpisë së gjyqit (Tabukut) në Mbretërinë e Arabisë Saudite ka gjetur shërimin për sëmundjen e diabetit (sëmundjen e sheqerit). Pas një prove klinike, ajo ishte e suksesshme, Lavdi i takon Allahut.

Kreu i gjykatës së Tabukut, vëllai Salih Muhamed et-Tuexhri, ka gjetur kurën për diabetin, nga i cili vuajnë kaq shumë njerëz, veçanërisht të moshuarit, burra dhe gra.

Ai përmendi se i morri shumë prova dhe punë të vështirë , dhe me lejen e Allahut ai gjeti mënyrën më të mirë për trajtimin e kësaj sëmundje.

Përbërësit:

1. 100 gr. grurë i plotë (Burr)
2. 100 gr. (Leban Murr)
3. 100 gr. elb (Sha’ir)
4. 100 gr. fara te zeza (Haba Suda)

Përgatitja:
Përziej të gjithë përbërësit me 5 gota ujë. Nxeje përbërjen deri sa të vlojë. Leje përbërjen të vlojë për 10 minuta. Leje përbërjen të qëndrojë deri sa të ftohet. Shtrydhe përbërjen nga të gjitha papastërtitë dhe ruaje lëngun e pastër në diçka të qelqtë (xhamit).

Përdorimi:
Personi i sëmurë fillon ta pijë këtë lëng në sasi prej një filxhani të kafes ekspreso, çdo mëngjes, para ushqimit, në stomak të zbrazët, për shtatë ditë të njëpasnjëshme. Pas kësaj jave, ai/ajo e ndërron metodën. Ai/ajo fillon ta pijë nga një filxhan të njëjtë, çdo të dytën ditë, edhe për një javë tjetër. Pas kësaj, personi e ndërpret tërësisht përdorimin e përbërjes. Që andej e tutje personi mund të hajë çfarë të dojë nga ajo që nuk i ishte lejuar para mjekimit dhe të mos ketë frikë in sha Allah.

Vëllai, Allahu e shpërbleftë, uron që Allahu i Madhërishëm t’i bëjë dobi atyre që u arrin lajmi për këtë mjekim, të cilën ai e sheh si obligim / uaxhib mbi ne ta shpërndajmë ndër njerëz.

Shpresojmë që çdonjëri, të cilit i arrin kjo këshillë, ta printojë, fotokopjojë, dhe ta shpërndajë atë në mesin e myslimanëve, dhe shpërblimi i Allahut do të jetë për të in sha Allah. Mos harroni të bëni dua për ne, Lavdi i takon Allahut, përmes së cilit përsosen veprat e mira.
   Burimi :www.facebook.com/MjeksiaIslamesherimi i diabetit,diabeti sherimi,recete per sherimin e diabetit,diabeti sherim,largimi i diabetit,a sherohet diabeti,diabeti sherim,largimi diabet,diabeti kurimi,kurimi nga diabeti,diabeti kurim


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat