Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Hoxhë Mazllam Mazllami - Biografia

Mazllam Mazllami biografia,Mazllam Mazllami  jeta,Mazllam Mazllami  facebook


Hoxhë Mazllam Mazllami është nismëtar i thirrjes Islame në sunetin e Pejgamberit صلى الله عليه وسلم. 

Jeton në qytetin e Prizrenit, ndërsa veprimtaria e tij mbulon qytete anembanë trojeve shqiptare. 

Eshtë Imam në xhaminë e Jeni Mahallës dhe njihet për ndihmën e madhe që ka dhënë në ndërtimin e Xhamive dhe shtëpive për të pastrehët.

Për më shumë informata vizitoni faqen zyrtare të tij në facebook.
 Mazllam Mazllami biografia,Mazllam Mazllami  jeta,Mazllam Mazllami  facebook
Mazllam Mazllami biografia,Mazllam Mazllami  jeta,Mazllam Mazllami  facebook


Hoxhë Mazllam Mazllami është nismëtar i thirrjes Islame në sunetin e Pejgamberit صلى الله عليه وسلم. 

Jeton në qytetin e Prizrenit, ndërsa veprimtaria e tij mbulon qytete anembanë trojeve shqiptare. 

Eshtë Imam në xhaminë e Jeni Mahallës dhe njihet për ndihmën e madhe që ka dhënë në ndërtimin e Xhamive dhe shtëpive për të pastrehët.

Për më shumë informata vizitoni faqen zyrtare të tij në facebook.
 Mazllam Mazllami biografia,Mazllam Mazllami  jeta,Mazllam Mazllami  facebook
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat