Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Fiku dhe Shëndeti

Eshte thene se Ebu Derda njehere ia kishte ofruar te Derguarit te All-llahut s.a.v.s nje pjate me fiq te fresket ,kurse i Derguari i All-llahut s.a.v.s ishte kthyer te tjeret duke i ftuar qe te hane se bashku me te, me kete rast u kishte thene:"Sikur te permendja ndonje peme qe bie nga Xhenneti do te thoja se eshte kjo peme,sepse pemet e Xhennetit nuk kane berthama" Pastaj kishte shtuar edhe kete"Hani kete peme se kjo i pengon hemorroidet,sheron njerezit leshtor dhe ndihmon ne rastet me artrit (Lat.Arthrolithiasis)Burimi :http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

 Fiku dhe Shëndeti,fiku dhe rendesia e tij,fiku dhe shendetesia,shendetesi dhe fiku,fiku rendesia shendetesore
Eshte thene se Ebu Derda njehere ia kishte ofruar te Derguarit te All-llahut s.a.v.s nje pjate me fiq te fresket ,kurse i Derguari i All-llahut s.a.v.s ishte kthyer te tjeret duke i ftuar qe te hane se bashku me te, me kete rast u kishte thene:"Sikur te permendja ndonje peme qe bie nga Xhenneti do te thoja se eshte kjo peme,sepse pemet e Xhennetit nuk kane berthama" Pastaj kishte shtuar edhe kete"Hani kete peme se kjo i pengon hemorroidet,sheron njerezit leshtor dhe ndihmon ne rastet me artrit (Lat.Arthrolithiasis)Burimi :http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

 Fiku dhe Shëndeti,fiku dhe rendesia e tij,fiku dhe shendetesia,shendetesi dhe fiku,fiku rendesia shendetesore
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat