Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Disa nga problemet që shkaktohen nga frymëmarrja me gojë

1.Ngushtim i njëanshëm ose çift i nofullës së sipërme
 
2. Shkarja poshtë e dhëmballëve
 
3. Mos mbyllja e dhëmbëve përpara
 
4. Shtyrje e dhëmbëve të sipërm
 
5. Përparimi i nofullës poshtë (kjo ka lidhje veçanërisht me bajamet dhe mishin në hundë)
 
6. Higjiena e prishur e gojës dhe probleme të mishrave të dhëmbëve


1.Ngushtim i njëanshëm ose çift i nofullës së sipërme
 
2. Shkarja poshtë e dhëmballëve
 
3. Mos mbyllja e dhëmbëve përpara
 
4. Shtyrje e dhëmbëve të sipërm
 
5. Përparimi i nofullës poshtë (kjo ka lidhje veçanërisht me bajamet dhe mishin në hundë)
 
6. Higjiena e prishur e gojës dhe probleme të mishrave të dhëmbëve


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat