Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është pasterizimi ?

Pasterizimi është ngrohja e  një ushqimi të lëngshëm deri në 100 gradë dhe  ftohja e tij menjëherë, me qëllim që të zhduken bakteret e disa kërpudha dhe të ruhet për një kohë të gjatë.

 Pasterizojnë qumështin (mushtin).

cka eshte pasterizimi,pasterizim shqip,cfare eshte pasterizim,cka quajme pasterizim,cfare quajme pasterizim,pasterizim shqip,pasterizimi eshte,pasterizoj shqip,cfare eshte pasterizim
loading...
Pasterizimi është ngrohja e  një ushqimi të lëngshëm deri në 100 gradë dhe  ftohja e tij menjëherë, me qëllim që të zhduken bakteret e disa kërpudha dhe të ruhet për një kohë të gjatë.

 Pasterizojnë qumështin (mushtin).

cka eshte pasterizimi,pasterizim shqip,cfare eshte pasterizim,cka quajme pasterizim,cfare quajme pasterizim,pasterizim shqip,pasterizimi eshte,pasterizoj shqip,cfare eshte pasterizim
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat