Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka është kostoja ?


Shpenzimet materiale dhe sasia e punës së gjallë, që duhen për të prodhuar diçka.
 
Kosto e lartë (e ulët). Kostoja e prodhimit. Kostoja e jetesës shpenzimet që i duhen  njeriut për të jetuar. Ngritja (ulja) e kostos.

kostoja shqip,kosto shqip,qka eshte kosto,ceshte kosto,qfare eshte kosto,qeshte kosto,
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie