Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka është hernia ?

Hernia është sëmundje që shkaktohet nga shkarja e një organi të brendshëm ose e një pjese të tij nëpër një të çarë në një vend tjetër të barkut a nën lëkurë; qeska e formuar nga organi që ka shkarë në këtë mënyrë; dhjami, dhjamthi. Hernia e barkut. Hernia e diafragmës. Qeska e hernies.


Postime të ngjashme:

Hernia inguinale


cka eshte hernia,hernia shqip,cfare eshte hernia,hernia ne shqip,cka quajme herni,cfare eshte hernia,cka eshte hernia,hernia shqip,hernia cka eshte,hernia definicion,herni definicion,qfare eshte hernia,qka eshte hernia
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie