Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është bakteria ?

Organizëm shumë i vogël njëqelizor, që gjendet në ujë, në ajër, në tokë e në qenie të gjalla dhe kalbëzon e tharbëton lëndët organike ose shkakton sëmundje të ndryshme; mikrob. Baktere të dëmshme (të dobishme). Bakteret e difteritit (e tuberkulozit, e tifos). Bakteret e tokës. Bakteret e kalbëzimit (e tharbëtimit).


cka eshte bakteria,cfare eshte bakteria,baktere shqip,bakter shqip,qka eshte bakteria,cfare eshte bakteria,bakteria shqip,cka quajme bakterie,cfare eshte bakteria,bakteria ne shqip,bakteria cka eshte,ceshte bakteria,cfare eshte bakteria,bakteria shqip
Organizëm shumë i vogël njëqelizor, që gjendet në ujë, në ajër, në tokë e në qenie të gjalla dhe kalbëzon e tharbëton lëndët organike ose shkakton sëmundje të ndryshme; mikrob. Baktere të dëmshme (të dobishme). Bakteret e difteritit (e tuberkulozit, e tifos). Bakteret e tokës. Bakteret e kalbëzimit (e tharbëtimit).


cka eshte bakteria,cfare eshte bakteria,baktere shqip,bakter shqip,qka eshte bakteria,cfare eshte bakteria,bakteria shqip,cka quajme bakterie,cfare eshte bakteria,bakteria ne shqip,bakteria cka eshte,ceshte bakteria,cfare eshte bakteria,bakteria shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi