Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Bima Melisa

 

Eshte nje bime shumëvjeçare barishte drejtë amtare për Evropën Jugore dhe Afrikën e Veriut. 

Gjethet e kundërta do të arrijë në 1-3 inç simbolit 2.5-7.5 cm)
 
Sot si çaj është marrë për të trajtuar ftohjet dhe gripit, presionin e ulët të gjakut dhe dispepsi, per ngacmim nervor, pagjumësi, çrregullime metabolike dhe infeksionet stomakut.


 

Eshte nje bime shumëvjeçare barishte drejtë amtare për Evropën Jugore dhe Afrikën e Veriut. 

Gjethet e kundërta do të arrijë në 1-3 inç simbolit 2.5-7.5 cm)
 
Sot si çaj është marrë për të trajtuar ftohjet dhe gripit, presionin e ulët të gjakut dhe dispepsi, per ngacmim nervor, pagjumësi, çrregullime metabolike dhe infeksionet stomakut.


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat