Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

BIMA ANIS !!

 

Anisështë një barishte vjetore nga familja e Umbelliferae, të familjes se bimëve si, kopër dhe karotë pastinak. 

Ajo ka gjethe të lehta me ngjyrë jeshile dhe lule të vogla të bardha.

 Bimëve kërkon një klimë të ngrohtë me një periudhë të gjatë pa acar.

Është amtare në zonën e Mesdheut, por edhe sot rritet në zona të gjera të Azisë, SHBA jugperëndimore dhe Meksikës.

Eshte kunder gazerave dhe dhimbjeve ne stomak. 

Perdoret si çaj.

Burimi :http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

 

Anisështë një barishte vjetore nga familja e Umbelliferae, të familjes se bimëve si, kopër dhe karotë pastinak. 

Ajo ka gjethe të lehta me ngjyrë jeshile dhe lule të vogla të bardha.

 Bimëve kërkon një klimë të ngrohtë me një periudhë të gjatë pa acar.

Është amtare në zonën e Mesdheut, por edhe sot rritet në zona të gjera të Azisë, SHBA jugperëndimore dhe Meksikës.

Eshte kunder gazerave dhe dhimbjeve ne stomak. 

Perdoret si çaj.

Burimi :http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat