Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

ARSIMIMI SHËNDETSOR

Arsimimi shëndetsor paraqet një nocion më të gjërë se propaganda shëndetsore. 

Është një fitim sistematik i njohurive për shëndet dhe mbrojtjen shëndetsore.
Arsimimi shëndetsor paraqet një nocion më të gjërë se propaganda shëndetsore. 

Është një fitim sistematik i njohurive për shëndet dhe mbrojtjen shëndetsore.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat