Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Agjërimi forcon imunitetin

Ekspertet faktojnë se agjërimi e vë në funksion sistemin imunitar tek agjëruesi me një shkallë të lartë. 

Rrjedhimisht,trupi akumulon fuqi për rezistencë ndaj të gjitha sëmundjeve, dhe kështu, pa polemizuar fare, agjërimi mund të quhet mbreti i ilaçeve.

E vërtetë mjekësore:
-Agjërimi shëron problemet e zemrës

Me qindra punime shkencore dëshmojnë se agjërimi ndihmon në sistemimin e punës së zemrës dhe shërimin e sëmundjeve të saj dhe problemeve, me të cilat ballafaqohet ajo. 

Ka prej punimeve në fjalë që sjellin prova se agjërimi ruan nga Arterioskleroza dhe Infarkti.

Burimi :  http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

agjerimi,ramazani,agjerimi,te dhena per agjerimin,agjerimi shendetesi,shendetesia,shendetesi
Ekspertet faktojnë se agjërimi e vë në funksion sistemin imunitar tek agjëruesi me një shkallë të lartë. 

Rrjedhimisht,trupi akumulon fuqi për rezistencë ndaj të gjitha sëmundjeve, dhe kështu, pa polemizuar fare, agjërimi mund të quhet mbreti i ilaçeve.

E vërtetë mjekësore:
-Agjërimi shëron problemet e zemrës

Me qindra punime shkencore dëshmojnë se agjërimi ndihmon në sistemimin e punës së zemrës dhe shërimin e sëmundjeve të saj dhe problemeve, me të cilat ballafaqohet ajo. 

Ka prej punimeve në fjalë që sjellin prova se agjërimi ruan nga Arterioskleroza dhe Infarkti.

Burimi :  http://www.facebook.com/MjeksiaIslame

agjerimi,ramazani,agjerimi,te dhena per agjerimin,agjerimi shendetesi,shendetesia,shendetesi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat