Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Zoti dhe njeriu - poezi islame nga Ervina

Zoti e krijoi njeriun të mençur
Ai nga të mirat e çmend

Dhe ia ktheu shpinën botës
Krijoi jetën e hareshme
Ajo nga të këqijat u rrëzua dhe tha:
“Nuk dua të merrem me ju o njerëz”

Zoti krijoi ujërat e kthjellëta
Ato nga turpi u turbulluan
Nuk mbetën as për t’i pastruar mëkatet

Zoti krijoi diellin dhe hënën
Nuk do të bëjnë më dritë
“Le t’i fsheh të këqijat terri”,- thanë
Zoti e krijoi njeriun të mençur
Ai nga të mirat e çmend

Dhe ia ktheu shpinën botës
Krijoi jetën e hareshme
Ajo nga të këqijat u rrëzua dhe tha:
“Nuk dua të merrem me ju o njerëz”

Zoti krijoi ujërat e kthjellëta
Ato nga turpi u turbulluan
Nuk mbetën as për t’i pastruar mëkatet

Zoti krijoi diellin dhe hënën
Nuk do të bëjnë më dritë
“Le t’i fsheh të këqijat terri”,- thanë
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi