Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Teoria e te mesuarit social ne organizate

Ndodh ne dy hapa njerezit vezhgojne te tjeret dhe vizatojne ne mendje pamje te kesaj sjellje dhe rezultateve te saj dhe hapi i dyte ata provojne te sillen ne te njejten menyre si ajo qe kane vezhguar,nese rezultati eshte pozitiv sjellja perseritet ne te kundert jo.themeluesi i kesaj teorie eshte A.Bandura.


Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie