Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si ndahen mbiemrat ?

Mbiemrat ndahen në dy grupe:

• Të nyjshëm

• Të panyjshëm


Nyjet tregojnë se mbiemrat janë në rasa të ndryshme.

 
Mbiemrat kanë gjininë mashkullore e femërore dhe numrin njëjës e shumës. 

si ndahen mbiemrat,mbiemrat e nyshem,mbiemrat e panyjshem,cka tregojne nyjet,nyjet shqip,nyja shqip,cfare eshte nyja,nyjet shqip,mbiemrat shqip,mbiemrat shqip
Mbiemrat ndahen në dy grupe:

• Të nyjshëm

• Të panyjshëm


Nyjet tregojnë se mbiemrat janë në rasa të ndryshme.

 
Mbiemrat kanë gjininë mashkullore e femërore dhe numrin njëjës e shumës. 

si ndahen mbiemrat,mbiemrat e nyshem,mbiemrat e panyjshem,cka tregojne nyjet,nyjet shqip,nyja shqip,cfare eshte nyja,nyjet shqip,mbiemrat shqip,mbiemrat shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat