Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si duhet ta adhurojmë All-llahun e Lartësuar?

Përgjigje-Ashtu si na ka urdhëruar All-llahu dhe i Dërguari i Tj;me sinqeritet dhe sipas synetit.

Thotë All-llahu i Lartësuar:Dhe nuk ishin të urdhëruar për tjetër vetëm se për ta adhuruar All-llahun me sinqeritet’’(El-Bejjineh:5)

Thotë i Dërguari i All-llahut, paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të: Kush punon një vepër e cila nuk është sipas punës sonë, ajo është e kthyer mbrapsht (nuk pranohet)’’
Përgjigje-Ashtu si na ka urdhëruar All-llahu dhe i Dërguari i Tj;me sinqeritet dhe sipas synetit.

Thotë All-llahu i Lartësuar:Dhe nuk ishin të urdhëruar për tjetër vetëm se për ta adhuruar All-llahun me sinqeritet’’(El-Bejjineh:5)

Thotë i Dërguari i All-llahut, paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të: Kush punon një vepër e cila nuk është sipas punës sonë, ajo është e kthyer mbrapsht (nuk pranohet)’’
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat