Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Qiell me fal nje pikeze shiu - poezi islame

 O Zot sa i madherishem qe je
O Zot vetem ty te perulem
O Zot mbeshtetja te ti me bene te forte
deri ne pafundesi


O Zot
tokes time
pikla gjaku
ia fale nje pikez shiu...

Mbi varrin e atyre
qe dhane jeten
mbi token
qe u djeg nga rrufet


O Zot
mi fal Popullit time
pak fat
pak me shume dinjitet

O Zot
me dhimbete
e me loton shpirti
kur e shohe ne erresire tani...

Kur disa te shkrete njerze
nuk e lene gjakune
e derdhure
te kthehet ne drite...

Zot
si ja burgosen Popullit e Tokes
time perseri
Lirin...

Mbi eshtrat e atyre
qe jetojn ne kopshtin tend
ALLAH perse i le kaq shume te paftyre
te udheheqin me Popullin tim...

Me gjithe shpirte e
Zemer te lutem
i madherueshmi
Zot

Kthe paqen ne mesin
e Popullit tim
me le te
jeme Kurbani i kesaj dasme

Vetem dua ta
shohe
ne drite
Token dhe Populline tim...

Zoti i madherueshem
ktheje Besimin dhe te vereten
ne mesin e Popullit tim
Qielli le te me fale nje pikez shiu
 O Zot sa i madherishem qe je
O Zot vetem ty te perulem
O Zot mbeshtetja te ti me bene te forte
deri ne pafundesi


O Zot
tokes time
pikla gjaku
ia fale nje pikez shiu...

Mbi varrin e atyre
qe dhane jeten
mbi token
qe u djeg nga rrufet


O Zot
mi fal Popullit time
pak fat
pak me shume dinjitet

O Zot
me dhimbete
e me loton shpirti
kur e shohe ne erresire tani...

Kur disa te shkrete njerze
nuk e lene gjakune
e derdhure
te kthehet ne drite...

Zot
si ja burgosen Popullit e Tokes
time perseri
Lirin...

Mbi eshtrat e atyre
qe jetojn ne kopshtin tend
ALLAH perse i le kaq shume te paftyre
te udheheqin me Popullin tim...

Me gjithe shpirte e
Zemer te lutem
i madherueshmi
Zot

Kthe paqen ne mesin
e Popullit tim
me le te
jeme Kurbani i kesaj dasme

Vetem dua ta
shohe
ne drite
Token dhe Populline tim...

Zoti i madherueshem
ktheje Besimin dhe te vereten
ne mesin e Popullit tim
Qielli le te me fale nje pikez shiu
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi