Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poema Erveheja- Muhamed Kyçyku-Analizë letrare apo kritikë letrare


Në këtë vepër është e paraqitur jeta e një gruaje e quajtur Erveheja

Përveç bukurisë ka edhe mençurinë. 

Gjthçka shkonte mirë derisa burri i saj shkon në kurbet, kunati i saj dëshiron ta bëjë të tijën por nuk mundi sepse hasi në vigjilencën dhe moralin e Ervehesë

Erveheja është edhe humaniste kur e shpëton nga litari një të huaj duke i paguar 400 dukatë

Veprës ia humbin vlerën artistike disa fenomene psh: kur anija përmbyset dhe shpëton vetëm ajo, bëhet mjek i syve.Nëse doni analiza letrare të veprave tjera kliko mbi analiza letrare

poema erveheja,analiza e vepres Erveheja,koment i poemes erveheja,Analiza e vepres Erveheja,Erveheja analize letrare,kritike letrare Erveheja,Erveheja analiza letrare,veper letrare analize,kritika letrare Erveheja,

Në këtë vepër është e paraqitur jeta e një gruaje e quajtur Erveheja

Përveç bukurisë ka edhe mençurinë. 

Gjthçka shkonte mirë derisa burri i saj shkon në kurbet, kunati i saj dëshiron ta bëjë të tijën por nuk mundi sepse hasi në vigjilencën dhe moralin e Ervehesë

Erveheja është edhe humaniste kur e shpëton nga litari një të huaj duke i paguar 400 dukatë

Veprës ia humbin vlerën artistike disa fenomene psh: kur anija përmbyset dhe shpëton vetëm ajo, bëhet mjek i syve.Nëse doni analiza letrare të veprave tjera kliko mbi analiza letrare

poema erveheja,analiza e vepres Erveheja,koment i poemes erveheja,Analiza e vepres Erveheja,Erveheja analize letrare,kritike letrare Erveheja,Erveheja analiza letrare,veper letrare analize,kritika letrare Erveheja,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat