Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Përse na ka krijuar All-llahu i Lartësuar?


Përgjigje-All-llahu i Lartësuar na ka krijuar për te adhuruar Atë dhe mos t’i shoqërojmë Atij askënd në adhurim.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Nuk i kam krijuar xhinët dhe njërëzit vetëm se për të më adhuruar Mua.’’(Edh-Dharijat:56)

Thotë i Dërguari i All-llahut, paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’E drejta e All-llahut mbi njëzit është që ta Adhurojnë vetëm Atë dhe mos t’bëjnë Atij shok:’’ 

pse jemi krijuar, perse jemi krijuar, pse u krjuam, per çka u krijuam, pse erdhem ne kete bote, perse erdhem ne kete bote

Përgjigje-All-llahu i Lartësuar na ka krijuar për te adhuruar Atë dhe mos t’i shoqërojmë Atij askënd në adhurim.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Nuk i kam krijuar xhinët dhe njërëzit vetëm se për të më adhuruar Mua.’’(Edh-Dharijat:56)

Thotë i Dërguari i All-llahut, paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’E drejta e All-llahut mbi njëzit është që ta Adhurojnë vetëm Atë dhe mos t’bëjnë Atij shok:’’ 

pse jemi krijuar, perse jemi krijuar, pse u krjuam, per çka u krijuam, pse erdhem ne kete bote, perse erdhem ne kete bote
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat