Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Përse i ka dërguar All-llahu të Dërguarit e Tij?

Përgjigje-Për të ftuar njerëzit ne adhurimin e Tij dhe të mohojnë shirkun Atij.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Ne kemi dërguar në çdo popull të dërguar ashtuqë t’i urdhërojnë ata për të adhuruar All-llahun e t’i largohen idhujve.’’(En-Nahl:36)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Të Dërguarit e All-llahut janë vëllezër dhe feja e tyre është një.’’( d.m.th:të gjithë të Dërguarit kanë ftuar popujt e tzre në Njësimin e All-llahut)

te derguarit e Allahut, pse jane derguar profetet, pse u derguan profetet
Përgjigje-Për të ftuar njerëzit ne adhurimin e Tij dhe të mohojnë shirkun Atij.

Thotë All-llahu i Lartësuar:’’Ne kemi dërguar në çdo popull të dërguar ashtuqë t’i urdhërojnë ata për të adhuruar All-llahun e t’i largohen idhujve.’’(En-Nahl:36)

Thotë i Dërguari i All-llahut ,paqja dhe mëshira e All-llahut qofshin mbi të:’’Të Dërguarit e All-llahut janë vëllezër dhe feja e tyre është një.’’( d.m.th:të gjithë të Dërguarit kanë ftuar popujt e tzre në Njësimin e All-llahut)

te derguarit e Allahut, pse jane derguar profetet, pse u derguan profetet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat