Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Numri dhe rasat e emrit

Emri lakohet në numrin:
• Njëjës;
• Shumës.

Emri lakohet në rasat:
• Emërore;
• Gjinore;
• Dhanore;
• Kallëzore
• Rrjedhore.

cilat jane rasat e emrit,rasat e emrit,numri i emrit,emri dhe numri,rasat e emrit shqip,
Emri lakohet në numrin:
• Njëjës;
• Shumës.

Emri lakohet në rasat:
• Emërore;
• Gjinore;
• Dhanore;
• Kallëzore
• Rrjedhore.

cilat jane rasat e emrit,rasat e emrit,numri i emrit,emri dhe numri,rasat e emrit shqip,
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi