Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Në gjuhën shqipe folja ka gjashtë mënyra. Cilat janë ato?

Mënyrat e foljeve në gjuhën shqipe janë:
mënyra dëftore, lidhore, kushtore, habitore, dëshirore dhe urdhërore
Mënyrat e foljeve në gjuhën shqipe janë:
mënyra dëftore, lidhore, kushtore, habitore, dëshirore dhe urdhërore
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi