Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Në cilat raste duhet shkruar me shkronjë të madhe?

Me shkronjë të madhe shkruajmë në fillim të fjalisë, pas pikës dhe kur shkruajmë emra të përveçëm.
Me shkronjë të madhe shkruajmë në fillim të fjalisë, pas pikës dhe kur shkruajmë emra të përveçëm.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat