Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Mbiemrat

Fjalët që tregojnë cilësinë e emrave, quhen mbiemra. 

Ato qëndrojnë pas emrave duke treguar cilësinë e tyre. 

Mbiemrat kanë numër dhe gjini, janë pjesë e ndryshueshme e ligjëratës.


cka jane mbiemrat,cfare jane mbiemrat,mbiemri shqip,mbiemri gramatike

Fjalët që tregojnë cilësinë e emrave, quhen mbiemra. 

Ato qëndrojnë pas emrave duke treguar cilësinë e tyre. 

Mbiemrat kanë numër dhe gjini, janë pjesë e ndryshueshme e ligjëratës.


cka jane mbiemrat,cfare jane mbiemrat,mbiemri shqip,mbiemri gramatike

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat