Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Llojet kryesore të gjinisë dramatikeLlojet kryesore të gjinisë dramatike janë:

a) tragjedia tragjedia, 
b) komedia dhe 
c) drama drama
loading...


Llojet kryesore të gjinisë dramatike janë:

a) tragjedia tragjedia, 
b) komedia dhe 
c) drama drama
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat