Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lakimi i parë i emrit numri njëjës


Lakimi i parë i emrit numri njëjës
Trajta e pashquar
Trajta e shquar
Emërore: (një) djalë
Emërore: djali
Gjinore: i,e (një) djali
Gjinore: i,e djalit
Dhanore: (një) djali
Dhanore: djalit
Kallëzore: (një) djalë
Kallëzore: djalin
Rrjedhore: prej (një)
djali
Rrjedhore: prej djalit
trajta e pashquar e emrit shembuj,shembuj trajta e shquar e emrit,emri trajta e shquar,trajta e emrit shqip,trajtat e emrit,emri dhe trajtat,shembuj lakimi i pare i emrit, lakimi i pare i emrit numri njejes shqip,numri njejes shqip

Lakimi i parë i emrit numri njëjës
Trajta e pashquar
Trajta e shquar
Emërore: (një) djalë
Emërore: djali
Gjinore: i,e (një) djali
Gjinore: i,e djalit
Dhanore: (një) djali
Dhanore: djalit
Kallëzore: (një) djalë
Kallëzore: djalin
Rrjedhore: prej (një)
djali
Rrjedhore: prej djalit
trajta e pashquar e emrit shembuj,shembuj trajta e shquar e emrit,emri trajta e shquar,trajta e emrit shqip,trajtat e emrit,emri dhe trajtat,shembuj lakimi i pare i emrit, lakimi i pare i emrit numri njejes shqip,numri njejes shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat