Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lakimi i emrit

Emri ka tri lakime:

• Lakimi i parë, i cili mbaron me (i);


• Lakimi i dytë, i cili mbaron me (u);


• Lakimi i tretë, i cili mbaron me (a-ja).

 


Lakimi i parë dhe i dytë përdoren për emrat në gjini mashkullore, kurse lakimi i tretë përdoret për emrat në gjini femërore. 

lakimi i emrit shqip,sa lakime ka emrit,lakimet e emrit,lakimi i pare i emrit,lakimi i dyte i emrit,lakimi i trete i emrit,emri dhe lakimet,lakimet e emrit gramatike,gramatika lakimet,lakimi,emri dhe lakimet,lakimi i dyte,lakimi i trete,lakimi i emrave,emrat dhe lakimi shqip,sa lakime ka emri,cilat jane lakimet e emrit shqip 
Emri ka tri lakime:

• Lakimi i parë, i cili mbaron me (i);


• Lakimi i dytë, i cili mbaron me (u);


• Lakimi i tretë, i cili mbaron me (a-ja).

 


Lakimi i parë dhe i dytë përdoren për emrat në gjini mashkullore, kurse lakimi i tretë përdoret për emrat në gjini femërore. 

lakimi i emrit shqip,sa lakime ka emrit,lakimet e emrit,lakimi i pare i emrit,lakimi i dyte i emrit,lakimi i trete i emrit,emri dhe lakimet,lakimet e emrit gramatike,gramatika lakimet,lakimi,emri dhe lakimet,lakimi i dyte,lakimi i trete,lakimi i emrave,emrat dhe lakimi shqip,sa lakime ka emri,cilat jane lakimet e emrit shqip 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat