Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lakimi i dytë i emrit- numri shumës


Lakimi i dytë i emrit- numri shumës

Trajta e pashquar
Trajta e shquar
Emërore: (ca) zogj
Emërore: zogjtë
Gjinore: i,e (ca) zogjve
Gjinore: i,e zogjve
Dhanore: (ca) zogjve
Dhanore: zogjve
Kallëzore: (ca) zogj
Kallëzore: zogjtë
Rrjedhore: prej (ca)
zogjsh
Rrjedhore: prej zogjve
lakimi i dyte i emrit, emri lakimi i dyte i emrit numri shumes,trajta e shquar,trajta e pashquar emri,shembjuj trajta e shquar dhe trajta e pashquar e emrit

Lakimi i dytë i emrit- numri shumës

Trajta e pashquar
Trajta e shquar
Emërore: (ca) zogj
Emërore: zogjtë
Gjinore: i,e (ca) zogjve
Gjinore: i,e zogjve
Dhanore: (ca) zogjve
Dhanore: zogjve
Kallëzore: (ca) zogj
Kallëzore: zogjtë
Rrjedhore: prej (ca)
zogjsh
Rrjedhore: prej zogjve
lakimi i dyte i emrit, emri lakimi i dyte i emrit numri shumes,trajta e shquar,trajta e pashquar emri,shembjuj trajta e shquar dhe trajta e pashquar e emrit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat